Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Straight Away

Straight Away is een afval methode op basis van koolhydraatarme en suikervrije maaltijd vervangende producten. Je kunt kiezen uit 4 verschillende soepen, 9 verschillende shakes, 4 verschillende maaltijdrepen en er is zelfs havermout.
Maar Straight Away is meer dan alleen dat. Je wordt namelijk intensief begeleidt door een coach. Aan je eerste consult (intake gesprek) zijn kosten verbonden, daarna zijn alle consulten gratis. Samen bepaal je wat voor jou de beste manier is om je streefgewicht te bereiken. Je gaat elke week langs om je te laten wegen en meten, maar vooral voor ondersteuning en begeleiding. Je coach kan je helpen op moeilijke momenten, je tips en trucs geven of je helpen met oefeningen.
Om niet te gaan jojo-en is het belangrijk om geleidelijk over te gaan van maaltijd vervangende producten op reguliere voeding. En ook daar helpt je coach je bij. Je bouwt een nieuw voedingspatroon op dat je voor de rest van je leven kan volgen, zodat je op gewicht kunt blijven.

Zoals gezegd is het Straight Away dieet een dieet op basis van maaltijd vervangende producten. Aan de hand van het voor jou opgestelde programma gebruik je 2 of 3 van deze producten per dag. Na 3 weken afslanken volgt een verplichte rustweek, waarbij je van je coach een overzicht ontvangt van wat je mag eten in deze week.

Afvallen is niet gemakkelijk, maar misschien lukt het jou wèl met deze methode.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

32 volgers